Se avgörandet av fotbollsligorna på plats!

Fotbollsresor till Italien

Avgörandet närmar sig i Europas största ligor och favoriterna ser ut att ta hem spelet ovanligt tidigt.

På Allianz Arena har Bayern München redan startat firandet av seriesegern i Bundesliga. Och även på Old Trafford, Camp Nou, Juventus Stadium och Parc des Princes ligger champagnen nu på kylning.

Men om de åtråvärda platserna i Champions League och tröstpriset Europa League är kampen desto hårdare. I Premier League blir det en strid på kniven mellan de tre stora Londonlagen med Everton som uppstickare.

I La Liga tampas Málaga och Valencia med de mer oväntade utmanarna Real Sociedad och Real Betis. Och vem blir bäst i sta’n i Madrid: Real eller Atlético?

I Tyskland jagas Bayer Leverkusen och Schalke av överraskningslaget Freiburg. Men också Eintracht Frankfurt, Borussia Mönchengladbach och HSV försöker sno åt sig en plats i den europeiska fotbollssolen.

Och kan Napoli och Milan hålla undan för alla som nafsar dem i hasorna: Fiorentina, Lazio, Roma och Inter?

Sist men inte minst Ligue 1 där Zlatan ser ut att få fira ännu en serieseger. Men bakom PSG har den välbekanta Olympique-duon det hett om öronen. Klassiska Saint-Ètienne samt Nice och Lille vill gärna ha ett ord med i laget när biljetterna till Europa ska fördelas.

Oavsett om du vill fira seriesegern med dina favoriter eller stötta ditt lag i slutspurten kan vi hjälpa dig att göra drömmen till verklighet. Vi fixar hotell och matchbiljetter – du kan lägga all din energi på firandet och stöttandet!