Se Elanga och Lindelöf på plats i Manchester – Här kan du boka din fotbollsresa
Fotbollsresor och biljetter Manchester United och City

Svensken Anthony Elanga har haft sitt stora genombrott den här säsongen. Under tränaren Ralf Rangnick har Elanga fått fler och fler chanser i A-laget i Manchester United och i januari 2022 gjorde han även sitt första mål.

Målet kom i en 3-1-seger borta mot Brentford och Elanga fick mängder av hyllningar efter matchen. Dels för sitt mål, men kanske framför allt för sitt väldigt hårda arbete genom matchen.

– Han har visat framfötterna från dag ett. Jag hade hört talas om hans namn tidigare och efter att tittat på några Youtube-klipp med honom så tänkte jag: ”Den här killen är riktigt bra”, sa tränaren Rangnick enligt BBC.

Manchester United har annars en tuff säsong där de bara ligger sjua i skivande stund hemma i Premier League. Kanske något som öppnar för att Elanga ska fortsätta få chanser från start?

Vill du ta chansen att se både Victor Nilsson-Lindelöf och Anthony Elanga på plats i Manchester på Old Trafford? Här kan du se en video med en bra guide till att se United på Old Trafford.

Tveka inte utan boka en fotbollsresa till Manchester redan nu. Det är inte varje säsong man har chansen att se två svenskar från start i Manchester United.

Klicka här för att boka din fotbollsresa till Manchester!