Fira mästarna i fotbollsligorna på plats!

Vi gratulerar Manchester United till den tjugonde ligatiteln – tretton av dessa erövrade med Alex Ferguson vid rodret. Bucklan överlämnas efter matchen mot Swansea 12/5 och då blir det ett rejält firande hemma på The Theatre of Dreams. 

Bakom de överlägsna seriesegrarna är det en hård kamp om platserna i Champions League. Chelsea får bekänna färg först på Old Trafford 5/5 och sedan hemma mot Tottenham i ett stenhårt Londonderby 8/5. Och dessutom ska Terry & Co hinna med en semifinal i Europa League mot Basel på Stamford Bridge 2/5. 

Arsenal tar emot ligamästarna redan på söndag och har sedan en kort resa till Loftus Road för derbyt mot QPR en vecka senare. Sista hemmamatchen för säsongen spelas 14/5 då Wigan kommer till Emirates.

Svaret på alla frågor om nästa säsongs Champions League-biljetter får vi den sista spelomgången 19/5: Chelsea – Everton, Tottenham – Sunderland, Newcastle – Arsenal och Manchester City – Norwich.

Och mitt i denna kavalkad av ödesmatcher har vi också en FA Cup-final att se fram emot: Manchester City – Wigan på Wembley 11/5.

Oavsett om det är dags att korka upp champagnen eller spänna fast säkerhetsbältet inför ”the final countdown” kan vi hjälpa dig att göra drömmen till verklighet. Vi fixar hotell och matchbiljetter – du kan lägga all din energi på firandet och stöttandet! 


Kolla in alla fotbollsresor här!
Sugen på Man U? Hitta din match här!
Se avslutningen i Premier League på plats! Hitta din match här!