Fotbollsresor och biljetter: Bundesliga

Tyska Bundesliga blir allt populärare bland svenska fotbollsfans och det är lätt att förstår varför. Bundesliga har Europas högsta publiksnitt och stämningen på matcherna är fantastisk. Arenorna är moderna och samtidigt utformade på ett sätt som ökar publiktrycket. Klackarnas sånger får den goda stämningen att smitta av sig och i pausen ger skummande öl och äkta bratwurst extra krydda till matchupplevelsen.

Boka fotbollsresa till Bundesliga

Den humana prisnivån på biljetter och attackvänlig fotboll är andra fördelar med att välja Tyskland som destination för fotbollsresan. Infrastrukturen är dessutom väl utvecklad överallt, vilket gör det lätt att ta sig dit och runt, med buss, tåg, bil och flyg.

I Bundesliga finns också Europas största ståplatssektion – Den Gula Väggen i Dortmund. Den ljudkuliss som de passionerade Borussia-supportrarna är något varje fotbollsälskare måste uppleva. En fotbollsresa till Tyskland glömmer man aldrig!

Om ni vill läsa på mer inför er eventuella resa till Tyskland besök Eventguides.com, där hittar ni utförliga reseguider till flera av lagen i Bundesliga och deras arenor.

Resegeneratorn

Använd resegeneratorn här nedanför för att hitta er resa samt få fram priser.

Ni kan enkelt filtrera resultatet efter ert favoritlag eller den staden ni ska besöka.