Borussia Dortmund Bundesliga fotbollsresor och biljetter

Fotbollresor och biljetter: Borussia Dortmund

Dortmund: öl, stål och fotboll. För hundra år sedan var staden den bryggeritätaste i Europa. Nu finns bara ett enda gigantiskt bryggeri kvar. Och stålverken har lämnat
plats för IT-företag. Men fotbollen står starkare än någonsin.

Traditionerna lever kvar. När Borussia Dortmund firade sin andra raka ligatitel 2012 var det inte med champagne utan med gigantiska skummande ölglas. Och din uppladdningen inför matchen gör du allra bäst på krogarna runt Alte Markt: Brinkhoff’s och currywurst.

På Signal Iduna Park – eller Westfalenstadion som supportrarna hellre kallar arenan väntar sedan en upplevelse utöver det vanliga. Die Gelbe Wand är Europas största ståplatsläktare: en gul gungande och sjungande vägg som lyfter det unga laget till nya stordåd.

En fotbollsresa till Dortmund ger dig en unik inblick i tysk öl- och supporterkultur och Europas kanske mest fartfyllda fotboll på köpet. Till slut ett bonustips: missa inte ett besök på BvB:s utmärkta klubbmuseum Borusseum!

Boka din fotbollsresa till Dortmund

Använd resegeneratorn här nedanför för att hitta er resa samt få fram priser. Ni kan enkelt filtrera resultatet efter ert favoritlag eller den staden ni ska besöka.