Fotbollsresor och biljetter Serie A Italien

Fotbollsresor och biljetter: Serie A

Italiensk fotboll är kärlek. Ingen annanstans är fotbollsintresset så djupt rotat som i det stövelformade landet vid Medelhavet. Den italienska ligan kanske har tappat status i Europa men när det gäller fansens passion och stämningen på matcherna, är det inte många ligor som kan mäta sig med Serie A. Här hittar du mer inspiration till fotbollsäventyret i Italien.

Boka en fotbollsresa till Serie A

Ett fullsatt San Siro inför ett Milano-derby mellan Milan och Inter eller ett toppmöte på nybyggda Juventus Stadium är upplevelser som överträffar det mesta. För att inte tala om den elektricitet som uppstår när Rom-rivalerna Lazio och Roma drabbar samman i den eviga staden. Fler heta derbyn kan du för övrigt läsa om i den här artikeln.

Ingen fotbollsliga i Europa kommer i närheten av italienska Serie A när det gäller fansens passion för sina lag. Med flera stora och klassiska lag som bland annat AC Milan, Juventus, Roma, Lazio och Inter är det lätt att hitta guldkorn i spelschemat inför sin resa till Italien.

Om ni vill läsa på mer inför er eventuella resa till Italien besök Eventguides.com, där hittar ni utförliga reseguider till flera av lagen i Serie A samt deras arenor.

Hitta din Serie A resa

Använd resegeneratorn här nedanför för att hitta er resa samt få fram priser.

Ni kan enkelt filtrera resultatet efter ert favoritlag eller den staden ni ska besöka.