Fotbollsresor och biljetter Serie A Italien

Fotbollsresor och biljetter: Serie A

Italiensk fotboll är kärlek. Ingen annanstans är fotbollsintresset så djupt rotat som i det stövelformade landet vid Medelhavet. Den italienska ligan kanske har tappat status i Europa men när det gäller fansens passion och stämningen på matcherna, är det inte många ligor som kan mäta sig med Serie A. Här hittar du mer inspiration till fotbollsäventyret i Italien.

Boka en fotbollsresa till Serie A

Ett fullsatt San Siro inför ett Milano-derby mellan Milan och Inter eller ett toppmöte på nybyggda Juventus Stadium är upplevelser som överträffar det mesta. För att inte tala om den elektricitet som uppstår när Rom-rivalerna Lazio och Roma drabbar samman i den eviga staden. Fler heta derbyn kan du för övrigt läsa om i den här artikeln.

Ingen fotbollsliga i Europa kommer i närheten av italienska Serie A när det gäller fansens passion för sina lag. Med flera stora och klassiska lag som bland annat AC Milan, Juventus, Roma, Lazio och Inter är det lätt att hitta guldkorn i spelschemat inför sin resa till Italien.

Om ni vill läsa på mer inför er eventuella resa till Italien besök Eventguides.com, där hittar ni utförliga reseguider till flera av lagen i Serie A samt deras arenor.

Hitta din Serie A resa

Använd resegeneratorn här nedanför för att hitta er resa samt få fram priser.

Ni kan enkelt filtrera resultatet efter ert favoritlag eller den staden ni ska besöka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *