Boka fotbollsresa: Se Alexander Isak på plats i Spanien
Real Sociedad Alexander Isak

Svenska Alexander Isak tar fotbollsvärlden med storm just nu. De fina prestationerna och målen avlöser varandra och känslan är att det är en tidsfråga innan han spelar i något av de riktigt stora lagen i världen.

Men just nu spelar han i Real Sociedad som gör det riktigt bra i toppen av spanska La Liga. Varför inte passa på att se Alexander Isak i det laget där han verkligen slog igenom internationellt?

Real Sociedad är från staden San Sebastián uppe i norra Spanien väldigt nära gränsen till Frankrike. Det är en del av regionen Baskien och är en väldigt vacker kuststad som verkligen bör upplevas.

Hur tar man sig till San Sebastián?

Det enklaste sättet att ta sig till San Sebastián är att flyga till Bilbao och därifrån tar du dig enkelt till San Sebastán med buss eller hyrbil direkt från flygplatsen.

Det går även bra att flyga till Biarritz i Frankrike och sedan ta bil eller tåg till San Sebastián som tar runt en halvtimme.

Nyrenoverad arena

Real Sociedad spelar sina hemmamatcher på Estadio Anoeta som renoverades så sent som 2017-2019 vilket gör att den håller hög standard.

Arenan tog tidigare in runt 32 000 åskådare men efter renoveringen har de utökats till 40 000.

Spelschema – Boka dina biljetter här

Här nedanför ser du kommande matcher med Real Sociedad och kan skicka in en prisförfrågan om du vill se matchen på plats. Du kommer då få ett pris från sportresebyrån Nickes.Com.

Ni kan enkelt filtrera resultatet efter ert favoritlag eller den staden ni ska besöka.