Rösta på din favorit – vinn valfri matchtröja!
matchtröjor

Real Madrids stilrena hemmatröja, Arsenals tuffa bortaställ – eller Bayer Leverkusens läckra tredjetröja? Kolla in vår lista över säsongens snyggaste matchtröjor och rösta sedan på din favorit. Som tack för hjälpen är du med och tävlar om – just det – en matchtröja!

 Favoritlagets matchtröja är en fotbollssupporters käraste ägodel och kärleken till fotbollströjor är en del av kulturen för alla som älskar det gröna fältets schack. Och just därför har vi på Nickes.Com inlett ett samarbete med sportbutiken Unisportstore.

En lista är en lista, smaken är som baken och skönheten sitter alltid i betraktarens ögon. Ämnet är lika kul att diskutera som det är känsligt – för självklart tycker du att just ditt lag bär den snyggaste tröjan, i alla fall om du får tycka med hjärtat. Här ber vi dig dock att koppla bort klubbsympatierna och sätta på dig en objektiv modeexperts glasögon.

 Kolla in vår de 10 i våra ögon snyggaste matchtröjorna i Europa säsongen 2018-19 – och rösta sedan på din favorit! Alla som röstar är med i utlottningen av en VALFRI MATCHTRÖJA till ett värde av högst 1000 kronor från Unisportstores sortiment.

 RÖSTA PÅ DIN FAVORITTRÖJA OCH DELTA I TÄVLINGEN!

 

10. CELTIC (hemmatröja)

Köp tröjan hos Unisportstore

Celtics hemmaställ med horisontellt gröna och vita ränder är en av de mest klassiska tröjorna i fotbollsvärlden. Här har man byggt vidare på den traditionella designen, men tillfört en tartansk touch i det gröna. Celtic-kaptenen Scott Brown är lyrisk över tröjan och även vi är positiva.

Se Celtic LIVE med Nickes.Com

 

9. REAL MADRID (hemmatröja)

Köp tröjan hos Unisportstore

För första gången sedan säsongen 2008/09 finns svarta detaljer på Real Madrids vita hemmatröja. Annars är det inget direkt revolutionerande med de tre senaste årens Champions League-mästares nya outfit. Den är väldigt Real Madrid. Vit, elegant, stilren – och väldigt snygg.

Se Real Madrid LIVE med Nickes.Com

 

8. ARSENAL (bortatröja)

Köp tröjan hos Unisportstore

Med stor sannolikhet är detta sista säsongen som Puma tillverkar Arsenals tröjor. Årets rödvita hemmatröja är i våra ögon ett steg tillbaka men bortatröjan gillar vi. Mixen av rött, blått och lila är spännande. Även den mintröna tredjetröjan är tilltalande.

Se Arsenal LIVE med Nickes.Com

 

7. INTER (hemmatröja)

Köp tröjan hos Unisportstore

Efter förra årets ganska hårt kritiserade Inter-tröja – som påminde lite om en streckkod! – har Nike ”studsat tillbaka” och återgått till den vanliga designen med jämna ränder. Det är enkelt men ändå kraftfullt. Och väldigt klassiskt.

Se Inter LIVE med Nickes.Com

 

6. MANCHESTER UNITED (tredjetröja)

Köp tröjan hos Unisportstore

Vi gillar när det finns en djupare tanke bakom tröjdesignen i likhet med Uniteds tredjeröja, som är en hyllning till klubbens första europacuptriumf. Rent visuellt är det i våra ögon en fullträff med skarpa detaljer. Tröjan är dessutom miljövänligt tillverkad av återvunnen plast från havet.

Se Manchester U LIVE med Nickes.Com

 

5. LYON (hemmatröja)

Köp tröjan hos Unisportstore

Trots sin relativt enkla design är det något med Lyons hemmatröja som gör att den verkligen faller oss i smaken. Kanske är det nostalgiska vibbar framkallade av likheten med det engelska landslagets klassiska tröja från VM 1982. Men det säger vi inte högt förstås, ty Lyon-fansen själva är nog aningen mer stolta över den kulörmässiga kopplingen till landets egen flagga …

Se Lyon LIVE med Nickes.Com

 

4. LIVERPOOL (hemmatröja)

Köp tröjan hos Unisportstore

Förra säsongens hemmatröja blev en av de mest populära i klubbens historia, varför Liverpool valde att fortsätta på den inslagna vägen med lite mörkare röd nyans. Retrokänslan är stark och kragen känns förbättrad jämfört med fjolårets modell. Läckert, Liverpool!

Se Liverpool LIVE med Nickes.Com

 

3. LAZIO (hemmatröja)

Köp tröjan hos Unisportstore

De himmelsblå från Rom springer denna säsong ut på Stadio Olimpico i en tröja med helt ny design. Klubbens symbol, örnen, har på ett väldigt kreativt sätt tilldelats en central roll på denna nyskapande och i vårt tycke oerhört läckra tröja.

Se Lazio LIVE med Nickes.Com

 

2. BAYER LEVERKUSEN (hemmatröja)

Köp tröjan hos Unisportstore

För att markera 30-årsjubiléet av klubbens seger i Uefacupen, har Bayer Leverkusen lanserat en tröja som ska hedra minnet av hjältarna från 1988. De diagonala ränderna på Leverkusens nya tredjetröja påminner om de som prydde finaltröjan. Historiskt relevant alltså men framför allt riktigt, riktigt snygg.  

Se Leverkusen LIVE med Nickes.Com

 

1. SAMPDORIA (hemmatröja)

Köp tröjan hos Unisportstore

Få fotbollströjor har samma höga nostalgifaktor som Sampdorias. Genoa-klubbens ikoniska design har i princip varit oförändrad sedan glansdagarna med Mancini, Vialli och kompani i början av 1990-talet. Det rena och av text obefläckade klubbmärket i mitten, är pricken över i:et!

Se Sampdoria LIVE med Nickes.Com

 

RÖSTA PÅ DIN FAVORITTRÖJA OCH DELTA I TÄVLINGEN!