Ta med familjen på fotbollsresa i Europa i höst
fotbollsresor på höstlovsresor 2017

En drömelva som LOVar gott!

Förr i tiden kallades det för Potatislov, numera säger man Höstlov. Vi på Nickes.Com har ett helt annat namn på den lediga vecka som för de allra flesta infaller i månadsskiftet oktober-november. Välkomna till Fotbollslovet 2017!

Den typiska fotbollsresenären må fortfarande vara en medelålders man, men vi ser samtidigt en tydlig trend att världens största sport attraherar allt fler kvinnor och allt fler familjer. En annan tendens är att fler och fler önskar kombinera matcherna med andra aktiviteter. Visst finns det riktiga nördar som hoppar runt från arena till arena och ser det som en sport att samla på sig matchprogram från världens alla hörn. Ett nöje som vi på Nickes.Com för övrigt gärna sysselsätter oss med när vi inte jobbar med att planera resor för dig och alla våra andra trogna kunder.

SÖK OCH BOKA FOTBOLLSRESA NU

Sportresor för alla

Den stora massan fotbollsresenärer väljer dock att även njuta av destinationens övriga utbud, vid sidan om själva fotbollen. Reser hela familjen kanske inte alla vill gå fotboll, men i världsstäder som London, Berlin och Barcelona innebär det inget problem. Där finns något för alla. Alltid. Medarbetarna på Nickes.Com har inte bara djupa kunskaper i ligor, klubbar och arenor – utan även i geografi och kultur.

Europa-experter

Vi vet vilka hotell som är mest familjevänliga, vi kan tipsa om roliga aktiviteter och vi bjuder gärna på råd om vilka hotell och restauranger som passar just dig och ditt sällskap. Detta gäller inte bara ovan nämnda storstäder utan även mindre fotbollsstäder som Bremen, Nice och Huddersfield.

Kort sagt – vi kan Europa!

Upplev Gula Väggen

Planerar du en resa med familjen i höst? Varför inte utnyttja skollovet i vecka 44 och varför inte åka på en fotbollsresa tillsammans? På årets lovvecka vimlar det av fina matcher runt om i Europa. Vad sägs om toppmötet mellan Chelsea och Manchester United i Premier League? Eller Milan–Juventus på mäktiga San Siro? Allra hetast är kanske ändå supermatchen mellan Borussia Dortmund och Bayern München. Att se Dortmund live – och uppleva den berömda Gula Väggen (Europas största ståplatsläktare) är en av de bästa publikupplevelserna som finns.

Kul för hela familjen

Svårt att hitta rätt i gyttret av matcher – det finns ju så många ligor och lag att välja bland? Vi har gjort grovjobbet åt dig och plockat ut en drömelva med matcher som vi anser är extra sevärda under höst… förlåt, ”FOTBOLLSLOVET”. Det bästa med dessa matcher är att de spelas i städer där det finns en hel del annat att göra. Hela familjen kan alltså ha riktigt kul på en ”Fotbollslovsresa”!

Fotboll och Harry Potter

Kombinera till exempel fotboll med en tur till Harry Potter Studios i London eller besök Disneyland utanför Paris före eller efter att du njutit av Neymars trollkonster i PSG-tröjan. Får vi LOV att bjuda på ytterligare en idé till din fotbollsresa? Det spelas nämligen även Champions League-matcher mitt i vecka 44. När lottningen är gjord hittar du spelschemat på UEFA:s hemsida.

11 HETA MATCHER PÅ FOTBOLLSLOVET 2017:

Klicka på matcherna för att boka eller göra en intresseanmälan.

27/10: HERTHA BERLIN–HAMBURG
Berlin är en fantastisk stad – och Olympiastadion är en härlig arena!

28/10: MANCHESTER U–TOTTENHAM

Shopping och fotboll i Manchester låter väl inte helt fel …?

Fotbollsresor till Manchester United

28/10: PARIS SAINT-GERMAIN–NICE

Se miljardliraren Neymar och alla andra superstjärnor i PSG!

29/10: ATLETICO MADRID–VILLARREAL

Atletico Madrids nya superarena lär vara något alldeles extra.

29/10: MILAN–JUVENTUS

Klassiskt möte mellan mästarna Juve och ett Milan med stärkta ekonomiska muskler.

fotbollsresor till milano

29/10: BOAVISTA–PORTO

Derby i mysiga staden Porto. Fortsätt sedan till Lissabon och flyg hem därifrån.

3/11: DORTMUND–BAYERN MÜNCHEN

Många fotbollsälskares stora dröm är att se en match i Dortmund. Och det här är ju inte precis vilken match som helst …

Fotbollsresor tyskland

4/11: CHELSEA–MANCHESTER U

Glödhett möte mellan 2000-talets mest framgångsrika engelska lag.

4/11: AS MONACO–GUINGAMP

Monaco är ett offensivt och kul lag att se. Och vädret på franska rivieran är alltid skönt.

fotbollsresor till AS Monaco

5/11: BARCELONA–SEVILLA

Messi är en av de största genom tiderna och Camp Nou är en av de största fotbollsarenorna i Europa. Behöver vi säga mer?

5/11: GENOA–SAMPDORIA

Derby della Lanterna – ett gnistrande derby mellan två bittra fiender. Från Genoa är det nära till magiska Cinque Terre!

På avbytarbänken:

Leverkusen–Köln (27/10), Crystal Palace-West Ham (28/10), Fiorentina–Roma (5/11).

Text: Kostas Foussianis

E-post: kostas@nickes.com