Segerfest och cupfinaler!

Vill du fira Manchester Uniteds tjugonde ligatitel tillsammans med supportrar från hela världen? Lördag 11/5, kvällen före sista hemmamatchen, arrangeras en segerfest med gamla United-spelare, gratislotteri med fina priser, välgörenhetsauktion, musik av ett lokalt band och naturligtvis gott om mat och dryck. När du bokar ett paket för Manchester United – Swansea kan du köpa en biljett till festen för ett tillägg på GBP 25. Antalet biljetter är begränsat och åldersgränsen 18 år. 

De närmaste veckorna köar cupfinalerna upp som smultron på ett strå. Först har vi FA Cup-finalen mellan Manchester City och Wigan på Wembley lördag 11/5. Kan Mancini fortsätta att leverera en titel per år?

Onsdag 15/5 är det dags för finalen i Europa League på Amsterdam ArenA.

Två dagar senare, fredag 17/5 avgörs Copa del Rey i ett glödhett Madrid-derby. Real tar emot Atlético med varma servetter hemma på Santiago Bernabéu. Sista chansen för Mourinho att vinna en titel denna säsong – kommer han att lyckas?

På Wembley lördag 25/5 gör Bayern München och Borussia Dortmund upp om var i Tyskland Champions League-pokalen ska hamna. De senaste tre åren har Bayern München förlorat två finaler i Champions League – ska det bli tredje gången gillt?

Söndag 26/5 är det dags för ännu ett explosivt cupderby. På Stadio Olimpico i Rom ska Lazio och Roma drabba samman i en mäktig kamp om Coppa Italia. Det brukar ju heta att gammal är äldst och nu är det upp till bevis för Klose och Totti.

Och sist men inte minst ska den tyska DFB-pokalen delas ut på Olympiastadion i Berlin lördag 1/6. Hur många titlar ska Bayern München erövra i år: en, två eller tre? För VfB Stuttgart är det enda chansen att få lyfta en pokal i år – är de starka nog för att nå ända fram?

En fantastisk fotbollsmånad ligger framför oss och vi kan hjälpa dig att göra drömmen till verklighet. Vi fixar hotell och matchbiljetter – du kan lägga all din energi på finaler, firande och fester!

Kolla in alla fotbollsresor här!