Se Tottenham live på Wembley
biljetter till Tottenham

Upplev stämningen på Englands största arena!

En av världens största och mest klassiska fotbollsarenor och ett av Englands mest populära lag.

Där har du en vinnande kombination för nästa fotbollsresa till London.

Se Spurs på Wembley – innan det är för sent!

Säsongen 2018/19 flyttar Tottenham Hotspurs in i en ny superarena med plats för 61 559 åskådare. Spurs nya residens blir Englands mest moderna sportarena där det förutom fotboll också kommer att spelas NFL-matcher i amerikansk fotboll och arrangeras konserter med världsartister. Precis som Spurs-fansen är vi på Nickes.Com väldigt nyfikna på Tottenhams nya arena, och vi lovar att återkomma i ämnet.

Champions League

Här handlar det emellertid om London-lagets nuvarande hemmaarena, Wembley Stadium. Spurs spelade på Wembley redan förra säsongen, i Champions League, men hade länge svårt att hitta rätt på den engelska nationalarenan. Det var inte förrän i 4–1-segern mot Liverpool i höstas som Tottenham verkligen visade att de kan dra nytta av Wembleys storlek.

Nytt rekord

Över 80 000 åskådare såg Tottenhams toppmöte med Liverpool – nytt publikrekord för Premier League – och stämningen under matchen var enligt uppgift fantastisk! Till och med den argentinske fotbollsguden Diego Maradona såg imponerad ut på hedersläktaren, inbjuden dit som han var av klubben från norra London.

Läs vår fylliga guide till Wembley Stadium

Se Spurs på Wembley

Berömd båge

Och visst är Wembley en riktigt läcker fotbollsarena, den största i England och näst största i Europa för övrigt. Den engelska fotbollens hem har plats för hela 90 000 åskådare i tre olika nivåer. Med sin berömda båge som tornar upp sig ovanför arenataket är Wembley Stadium ett av Londons mest kända landmärken.

Måste upplevas

Vi har klippt ihop en film som ger dig en bild av hur det är att se Tottenham spela på Wembley. Men förnimmelsen du får av att se filmen kommer förstås inte i närheten av den verkliga upplevelsen. Att se en match live på Wembley är ett måste för alla fotbollsfans och är du Spurs-supporter gör du rätt i att passa på under våren 2018. Tottenham har kvar att möta såväl ärkerivalen Arsenal som Manchester-lagen City och United hemma på Wembley.

Kolla in Tottenhams spelschema och boka en fotbollsresa till London

Tottenham Spurs fotbollsresa