PSG live – en fotbollsfest för familjer

En fantastisk arena, passionerade fans och massor av saker att se och göra. Och inte att förglömma; ett av Europas bästa lag – även utan Zlatan. Det finns, fortfarande, många goda skäl till att åka på fotbollsresa till Paris.

”Ligue 1 utan Zlatan är som Formel 1 utan Ferrari” sa den svenske fotbollsikonens agent Mino Raiola för något år sedan. Med all respekt för Raiola, så verkar han inte ha riktigt koll på läget. Ferrari har nämligen inte vunnit formel 1-VM sedan 2008 …

Skämt åsido – självklart är det synd för fransk ligafotboll att Zlatan flyttar, men att ligan tappar i attraktionskraft totalt sett är inte alls säkert. PSG kommer garanterat att öppna plånboken ordentligt för att fylla luckan efter Zlatan. Ekonomiska muskler saknas som bekant inte och under försommaren har det florerat rykten om att såväl Neymar som Cristiano Ronaldo ska köpas in som ersättare för Ibrahimovic.

Läs Nickes initierade resguide om Paris Saint-Germain.

EventGuides.Com

Det finns med andra ord all anledning att tro och hoppas på ett PSG-lag med stark stjärnglans även nästa säsong. Och de profiler som redan finns där – Cavani, Matuidi, Thiago Silva, di Maria och Verratti är några av dem – är inte precis några dussinlirare.

En sak som definitivt inte försvinner med Zlatan är den grymma matchupplevelsen som Parc des Princes erbjuder. Atmosfären på arenan håller europeisk toppklass och stämningen på arenan är alltid hög. PSG kommer garanterat att bjuda på en häftig show, trots att vår svenske stjärna valt att gå vidare.

Kolla in det här klippet och få en hint av stämningen på PSG:s arena!

https://www.youtube.com/watch?v=udlegiQyOHY

Första hemmamatchen för Paris Saint-Germain spelas den 20 augusti då hemmalaget tar emot nykomlingen Metz på Parc des Princes. Nickes är förstås med i matchen från start och har tagit fram ett prisvärt paket som du hittar på länken nedan. Den 1 oktober kommer Bordeaux med svenske landslagsanfallaren Isaac Kiese Thelin på besök och den 22 oktober är det dags för höstens hetaste match på Parc des Princes. PSG drabbar då samman med ärkerivalen Marseille som har en svag säsong bakom sig och säkert är oerhört revanschsuget.

Spelprogrammet till Ligue 1 är fastställt och du kan boka PSG med Nickes redan nu!

http://nickes.com/sv/fotbollsresor/Lique_1/Default.aspx

För familjer är Paris och PSG en perfekt kombination. Säkerheten kring matcherna är extremt hög och genom klubbens Junior Club kan alla barn ta del roliga aktiviteter som ansiktsmålning och prickskytte och engagerade hejaklacksledare på läktaren.

Paris som stad är dessutom ett fantastiskt resmål året runt och här finns ett utbud som tillfredsställer alla smaker och åldrar. Men även andra delar av Frankrike är väl värda ett besök. På underbara sydkusten kan du till exempel välja mellan städer som Monaco, Nice, Marseille och Montpellier. Sol, strandpromenader, god mat – och fotboll. Kan det överhuvudtaget bli bättre?

Alla Nickes resguider till fransk fotboll hittar du här:

EventGuides.Com