Ladda upp med sommarcup – i London!

Se West Ham–Juventus i historisk match inför Premier League-starten

Gillar du fotboll och London och gärna i kombination? Och skulle du vilja vara med om att skriva fotbollshistoria? Då ska du resa med Nickes till Betway Cup i augusti. West Ham möter Juventus i sin första match på Olympic Stadium och du är inbjuden till festen!

Tiden mellan de stora ligornas slut och starten på nästa säsong brukar vara en period som präglas av längtan, väntan och en viss känsla av tomhet för oss fotbollsfanatiker. Allsvenskan i all ära – vår inhemska fotboll får det inte att vattnas i munnen på samma sätt som matcher i exempelvis Premier League, La Liga och Champions League.

Den här sommaren underlättas övergångsperioden av EM-slutspelet i Frankrike och kanske också av de heta spekulationerna om vilken klubb Zlatan Ibrahimovic ska spela för i höst.

Ny era för West Ham

Andra aptitretare inför säsongen är sommarcuperna som äger rum på olika platser i Europa. En av dem är den så kallade Betway Cup i London, där West Ham den 7 augusti tar emot de italienska mästarna Juventus i sin första match på Olympic Stadium. ”Hammers” tog i våras ett känslosamt farväl av sin gamla arena Boleyn Ground så matchen mot Juventus markerar en ny era och är därmed inte bara en läcker förrätt inför Premier League-starten en vecka senare, utan även en historisk milstolpe för den klassiska London-klubben.

Boka din resa till Betway Cup, maila sales@nickes.com eller ring 036-141443.

Spännande världsstad

Nickes ger dig chansen att ta del av denna höjdare och erbjuder ett spännande fotbollspaket till Betway Cup. Förutom fotbollsmatchen kan du passa på att uppleva en av världens mest spännande städer. Uttrycket ”är du trött på London är du trött på livet” har inte myntats för intet – Storbritanniens huvudstad är nämligen en destination man aldrig blir riktigt klar med. Här finns alltid något nytt att se, göra eller uppleva, oavsett om det handlar om kultur, nöjen eller fotboll. Inte minst det sistnämnda är något som kännetecknar denna världsstad.

Europas fotbollshuvudstad

London kallas ofta Europas fotbollshuvudstad, en etikett som inte på något sätt har påklistrats den av fel anledningar. Eller vad sägs om att hela sex klubbar från London spelar i Premier League och att tre av dem placerade sig bland de sju bästa förra säsongen?

Varför inte passa på att besöka några av arenorna – det finns även några Championship-klubbar som är baserade i London – när du ändå är i stan?

Boka din fotbollsresa hos Nickes, klicka här!

Premier League-klubbar från London:

Arsenal
Tottenham
West Ham
Chelsea
Crystal Palace
Watford

London-klubbar i The Championship:

Fulham
Brentford
Queens PR

Ladda ner guider om lagen på EventGuides, klicka här!