Fotbollsbiljetter och VIP-paket till Middlesbrough FC
Middlesbrough FC stadium

Vi har möjlighet att hjälpa dig med fotbollsbiljetter och hospitalitypaket till alla Middlesbrough FC:s hemmamatcher. Om du är Borofans och vill se ”The Smoggies” på Riverside Stadium så kan du kontakta oss så hjälper vi dig. Har du bokat matchbiljetter för att se annat lag spela så finns nu möjligheten att göra din fotbollsresa till en riktig ”Superweekend”. Här listar vi lite avstånd och tider för att åka med tåg till Middlesbrough.

Newcastle – Middlesbrough 1 h 10 minuter
Leeds – Middlesborugh 1 h 30 minuter
Manchester – Middlesbrough 2 h 20 minuter
London – Middlesbrough 3 h
Liverpool – Middlesbrough 3 h
Glasgow – Middlesbrough 4 h

Tågkostnad är beroende på varifrån man vill åka och vilka tider men från exempelvis Manchester kostar det från 500 SEK per person

Här nedan ser du ett paket som fotbolls klubben Middlesbrough FC erbjuder oss att återsälja till våra kunder. Unna dig ett riktigt bra paket med mat & dryck innan match samt bra fotbollsbiljetter som du kommer bli väldigt nöjd med. Du blir väl omhändertagen vid ankomst till Jurys Inn och här får du även dina fotbollsbiljetter. Njut av en riktig fotbollsfest på Jurys Inn och på Riverside Stadium.

Offsite Hospitality Package at Jury Inn Middlesbrough Hotel:
– Beer on arrival
– Two-course meal
– Pay bar facility
– Match ticket in the West Stand Upper
– Guest appearance from Club legend
– Coach travel to the Riverside Stadium
– Official match programme

Pris per paket från: 1695 SEK
Vill du ha en vanlig fotbollsbiljett så kostar det från 895 SEK

Kontakta Nickes.Com redan idag så hjälper vi dig att boka fotbollsresa till Middlesbrough eller att vi skräddarsyr en ”Superweekend” där match med ”The Boro” ingår.
Ring oss på 036-141443 eller maila på sales@nickes.com