Premier League är glödhett, boka din resa idag!

Premier League säsongen 2015-16 har sparkat igång. Det väntas bli jämnare än förra säsongen och både Arsenal och Chelsea tappade poäng i premiären vilket öppnar upp ligan ännu mer.

Premier League är utan tvekan den ligan som flest från Sverige reser för att se på plats och det är enkelt att förstå varför. Ni hittar hela spelschemat för säsongen här.

Oavsett om ni föredrar att se storlag som Arsenal på Emirates Stadium, Manchester United på Old Trafford, Liverpool på Anfield eller mer anonyma lag som West Ham som nu gör sin sista säsong på klassiska Boleyn Ground så har vi biljetterna och paketen.

Men tänk på att det exakta speldagarna inte spikas för hela säsongen utan matcherna kan flyttas, vanligtvis lördag, söndag eller måndag. Cirka tre månader innan avspark brukar en exakt dag och tid spikas. Om ni ser att alla matcher en omgång står listade på lördag kl 16:00 betyder det att en exakt dag/tid inte är spikad än.

Reklam: Tycker ni om e-Sport? Missa i så fall inte e-Sportguiden.se som fokuserar på betting på e-Sport. Det är ett segment som växer väldigt fort och för de som kan e-Sport finns pengar att tjäna på att spela mot spelbolagen.